Nytt projekt: Spelnyheter.nu

I slutet av oktober skrev jag att jag hade registrerat två domäner, Spelnyheter.nu och Filmnyheter.nu, och att anledningen till att jag valde att starta den senare var att jag hade börjat tröttna på att skriva om spel. Men det dröjde bara någon vecka innan jag började sakna pratet om försäljningssiffror, bilder per sekund och SKUs.

Därför har jag startat Spelnyheter.nu, en sajt som jag kommer att driva parallellt med Filmnyheter.nu och uppdatera dagligen med de senaste nyheterna från spelbranschen. Inga recensioner, inga krönikor och inga förhandstittar – bara de senaste och hetaste nyheterna.

Under veckorna mellan första advent och nyår ligger dock både spel- och filmbranschen i stilje, och jag har ägnat den tiden åt att fördjupa mig i WordPress. Jag använde kunskapen till att utveckla det nya utseendet på bloggen och ett tema vid namn Blue Ocean, som är inskickat till WordPress.org för utvärdering och förhoppningsvis blir godkänt inom de närmaste veckorna. Jag hojtar till när det finns tillgängligt för nedladdning.

Uppdatering: …Och det nya utseendet varade inte längre än en vecka. Bloggen har fått en ny design. Förhoppningsvis överlever den lite längre än den förra.