En senkommen uppdatering

För ganska precis fem månader sedan skrev jag ett litet inlägg om mina planer för sommaren 2010. När jag skrev inlägget planerade jag att följa upp det med ett nytt vid sommarens slut, i vilket jag skulle reflektera över om jag hade fullföljt mina planer eller inte. Det blev aldrig något inlägg.

Det blev inte mycket fullföljande av planer heller. Jag startade inget eget företag, jag lanserade aldrig det stora projektet och drog inte igång några mindre heller. Bortsett från att uppdatera Nintendo-nyheter.se blev det väldigt lite hemsideskapande och skrivande under sommaren, eller under september, för den delen. Jag tog en lång paus istället. Och nu trycker jag på Play igen.

Mitt nya projekt är Filmnyheter.nu, en nyhetsblogg som uppdateras dagligen med de senaste nyheterna, bilderna och filmerna från filmbranschen. Som Nintendo-nyheter fast för film, med andra ord.

I början av sommaren registrerade jag både Filmnyheter.nu och Spelnyheter.nu. Jag funderade länge över vilken av sajterna jag faktiskt skulle dra igång, och till slut bestämde jag mig för den förra. Jag har skrivit drygt 3 000 artiklar om spel under de två senaste åren, och det kändes som att det var på tiden att pröva något nytt. Jag kommer att fortsätta att skriva på Nintendo-nyheter.se, men förmodligen inte lika frekvent som tidigare.

Utöver hemsidorna pluggar jag Kreativt Skrivande A på halvfart på Högskolan i Gävle och hjälper eleverna på Perslundaskolan i Ockelbo att driva skoltidningen En Spänn. Förhoppningsvis får jag en halvtidstjänst som datoransvarig i mediarummet senare i år. Jag har inga direkta planer för framtiden, men det spelar mindre roll; jag är ändå ganska nöjd med tillvaron just nu. Och det är grymt roligt att vara igång med hemsidorna igen.