Mina planer för sommaren 2010

Med mindre än två veckor kvar till tröskeln som förvandlar studenter till arbetslösa tänkte jag skriva av mig om mina planer för sommaren 2010. Semester? Pfft.

Starta eget
Istället för att ställa mig i kö för ett sommarjobb kommer jag att ägna sommaren åt hemsidorna, och med så mycket tid att ägna åt dem känns det motiverat att samla allt under ett eget företag. Det blir en hel del att lära sig om bokföring, årsavslut och dylikt. Tur att farsan är bankman.

Dra igång ett större projekt…
I slutet av sommaren kommer jag förhoppningsvis kunna lansera ett större projekt som jag kommer att fortsätta jobba med i åtminstone ett år framöver. Många pusselbitar som ska passa ihop först, men det kommer. Mer information om det längre fram.

…och flera mindre
Innan det rullar igång (och förmodligen efteråt också) kommer jag att lägga upp ett flertal mindre sidor. Fler hundsajter i stil med Labrador Retriever-info, fler informationssajter i stil med Palmemordet.se och fler hemsidor sprungna ur illa genomtänkta domänregistreringar.

Fortsätta jobba på befintliga sidor
Säger sig självt, antar jag. Fler guider på WordPressguider.se, fler teman på WordPressteman.com och fler nyheter på Nintendo-nyheter.se. Spelvärlden ligger i stilje just nu, men med E3-mässan runt hörnet kommer det snart att bli ändring på den saken.

Förhoppningsvis får jag lite tid över till att sola, träna och köra sena grillkvällar med pojkarna också. Hur ser era sommarplaner ut?