Svenska webbentreprenörers bloggar

För ett par veckor sedan publicerade Christian Rudolf ett blogginlägg på Disruptive, i vilket han sammanställde en lista över svenska internetentreprenörer på Twitter. För en nybörjartwittrare som jag själv (@andersnoren) var listan ovärderlig, och jag hade plötsligt 99 nya Twitter-användare att e-stalka.

Samtidigt påmindes jag om en lista som jag själv har byggt upp; en lista över svenska internetentreprenörers bloggar. Som den relik jag har varit har jag bokmärkt vanliga bloggar (Google verkar ju vara hellbent på att inte inkludera RSS-stöd i Chrome) istället för att ha följt mikrobloggar, och jag tänkte att det inte kan skada att dela med sig av den listan här. Du hittar den nedan.

Vilka namn och bloggar har jag missat? Hojta till i kommentarerna, så lägger jag till dem.