Applebloggen öppnar dörrarna

Jag sparkar igång mitt 2012 med ett nytt projekt: Applebloggen. Jag har varit ett inbitet fan av Apples produkter i flera år och brukar titta in på Applesajter ett par gånger varje vecka för att hålla mig uppdaterad, så när jag började se mig om efter ett nytt projekt kändes det logiskt att ta det intresset till nästa steg. Och så föddes (den otroligt nyskapande) idén till Applebloggen.

Applebloggen är en nyhetssajt i samma stil som Filmnyheter.nu, Spelnyheter.nu och Nintendo-nyheter.se. Den uppdateras dagligen, men inte med artiklar om film, spel eller Nintendo, utan om Apple. Jag kommer att sprinkla in fler recensioner – åtminstone två i veckan – och krönikor i mixen den här gången, men fokus ligger på de senaste och hetaste nyheterna. En Appleblogg, helt enkelt.