Nytt WordPress-tema: Lasseter

För några dagar sedan släppte jag Lasseter; mitt första försök till att utveckla och sälja ett eget WordPress-tema. Temat har responsiv design, stöd för alla inläggsformat, custom widgets och custom pages och flera andra fiffigheter. Du hittar ett demo och mer information här (på engelska).

Lasseters artikelvy
Lasseters artikelvy

Jag har jobbat med temat av och till under juni och juli månad, och oavsett hur försäljningen går har det varit ett roligt sommarprojekt. Det har dessutom gett mig ett bra ramverk att bygga sajter på i framtiden. Det första temat efter Lasseter att använda ramverket blir Lingonberry, som kommer att släppas gratis så snart det passerar WordPress recensionsprocess. Förhoppingsvis om en vecka eller två.

Jag hoppas få mer tid till att utveckla WordPress-teman i vinter, men först ska jag jobba på den grafiska profilen åt Umeå Universitets arbetsmarknadsdag – Uniaden – som arrangeras i januari. Det kommer att bli en hektisk höst.